Hvordan kan jeg afinstallere eller fjerne Simple Disk Optimizer?How do I uninstall or remove Simple Disk Optimizer?

Simple Disk Optimizer er meget let at fjerne. Hos SimpleStar mener vi meget stærkt på at tillade folk at fjerne programmer, at de ikke ønsker at beholde. Selvfølgelig håber vi, at du ikke føler denne måde om Simple Disk Optimizer men hvis du gør, her er, hvordan at fjerne det: I Windows XP: Gå til Start> Kontrolpanel> Tilføj eller fjern programmer> Find og vælg Simple Disk Optimizer i listen> klik på “Fjern” knappen> Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere programmet i Windows Vista, Win 7 og nyere operativsystemer: Gå til Start> Kontrolpanel> Fjern et program> Find og vælg Simple Disk Optimizer på listen vist> klik på knappen “Fjern / rediger”> Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere programmet Alternativt kan du afinstallere Simple Disk Optimizer fra menuen programmer: Start> Alle programmer> SimpleStar> Enkel Disk Optimizer> Afinstaller Simple Disk Optimizer.