Hvordan kan jeg kontrollere, om Windows har alle de nyeste opdateringer installeret?How do I check to see if Windows has all the latest updates installed?

Simple PC Optimizer er udviklet til at omfatte værktøjerne til at hjælpe dig med at udføre de væsentlige opgaver for at gendanne den optimale ydelse til din pc. Dette inkluderer en Windows Update-kontrol i afsnittet Reparation af produktet.

For at kontrollere Windows-opdateringer skal du bare sikre dig, at afkrydsningsfeltet er markeret og derefter klikke på Analyser . Simple PC Optimizer foretager en grundig scanning af din pc for at identificere tilgængelige opdateringer, giver dig mulighed for at downloade og installere dem og gendanne optimal ydelse og stabilitet på din pc.

spco_win_updates