Miten voin tarkistaa, jos Windows on kaikki uusimmat päivitykset on asennettu?How do I check to see if Windows has all the latest updates installed?

Simple PC Optimizer on kehitetty sisällyttämään työkalut, jotka auttavat sinua suorittamaan tärkeät tehtävät palauttamaan optimaalisen suorituskyvyn tietokoneellesi. Tämä sisältää Windows Update pelinappula Korjaa osassa tuotteen.

Jos haluat tarkistaa Windows-päivitykset, varmista, että valintaruutu on merkitty, ja napsauta sitten Analysoi . Simple PC Optimizer tarkistaa tietokoneesi perusteellisesti käytettävissä olevien päivitysten tunnistamiseksi, niiden lataamiseksi ja asentamiseksi sekä optimaalisen suorituskyvyn ja vakauden palauttamiseksi tietokoneellesi.

spco_win_updates