Miten voin tarkistaa, jos Windows on kaikki uusimmat päivitykset on asennettu?How do I check to see if Windows has all the latest updates installed?

Yksinkertainen PC-optimoija on kehitetty sisällyttämään työkalut, joiden avulla voit suorittaa tärkeimmät tehtävät palauttaaksesi optimaalisen suorituskyvyn tietokoneellesi. Tähän sisältyy Windows Update -arkistaja, joka on tuotteen Korjaus- osiossa. Jos haluat tarkistaa Windows-päivitykset, varmista, että valintaruutu on merkitty, ja valitse sitten Analysoi . Yksinkertainen PC-optimointityökalu tutkii tietokoneesi perusteellisesti ja tunnistaa käytettävissä olevat päivitykset, voit ladata ja asentaa ne ja palauttaa tietokoneen optimaalisen suorituskyvyn ja vakauden. spco_win_updates