Hvordan afinstallerer or freedom of JEG Simple Registry Cleaner?Hvordan afinstallerer eller fjerne jeg Simple Registry Cleaner?

I Windows XP eller 2000:

Gå til Start > Kontrol Panel > Tilføj eller fjern programmer > Find og vælg Simple Registry Cleaner på listen > klik på “Fjern” knappen > Følg instruktionerne på skærmen for at af-installere programmet

I Windows Vista, Win 7 og nyere systemer:

GГҐ til Start > Kontrol Panel > Af-installer et program >find og vælg Simple Registry Cleaner på den viste liste > klik på “Af-installer/ændre” knappen > Følg instruktionerne på skærmen for at af-installere programmet

Control Panel / Programs / Programs and Features / Uninstall

Du kan også af-installere Simple Registry Cleaner fra program-menuen:

Start > Alle programmer > SimpleStar > Simple Registry Cleaner > af-installer Simple Registry Cleaner.

Har du stadig problemer?
Læs vores Af-installerings guide for at få flere tips