Miten poistaa tai poistaa Yksinkertainen Registry Cleaner?How do I uninstall or remove Simple Registry Cleaner?

Windows XP- tai 2000 -käyttöjärjestelmässä: Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse luettelosta Yksinkertainen rekisterin puhdistaja> napsauta Poista-painiketta> Poista ohjelma noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita Windows Vistassa, Win 7 ja uudemmat käyttöjärjestelmät: Siirry Käynnistä> Ohjauspaneeli> Poista ohjelma> Etsi ja valitse yksinkertainen rekisterin puhdistaja luettelosta> klikkaa ”Poista / muuta” -painiketta> Noudata näyttöön tulevia ohjeita poistaaksesi ohjelman Vaihtoehtoisesti voit poistaa Yksinkertainen rekisterin puhdistaja ohjelmien valikosta: Käynnistä> Kaikki ohjelmat> SimpleStar> Simple Registry Cleaner> Poista yksinkertainen rekisterin puhdistaja. Onko sinulla vielä ongelmia? Ota yhteyttä tukitiimiimme täällä .