Voin sulkea ohjaimen päivityksen latautui ja asennettiin?Can I exclude a driver update from being downloaded and installed?

Jos jostain syystä päätät olla lataamatta ja asentamatta ohjainpäivitystä skannaustuloksista, sinulla on mahdollisuus lisätä ohjainpäivitys yksinkertaisen ohjainpäivityksen ohjainten poissulkemisluetteloon.

Ohjainpäivityksen poissulkeminen:

1. Avaa Simple Driver Updater
  2. Suorita ohjainpäivitysten haku loppuun
  3. Valitse skannaustulos-ikkunassa ja napsauta hiiren kakkospainikkeella ajuripäivitystä, jonka haluat sulkea pois, napsauta Sulje pois tämä ohjain tulevista tarkistuksista
  4. Tämä siirtää ajuripäivityksen pysyvästi yksinkertaisen ohjainpäivityksen ohjainten poissulkemisluetteloon

Voit aina palauttaa poissulkemiset käymällä Ohjainten poissulkemisluettelossa ja poistamalla ohjainpäivityksen sieltä:

Asetukset> Poissulkemiset> Valitse ohjain> Poista kohde