Voin sulkea ohjaimen päivityksen latautui ja asennettiin?Can I exclude a driver update from being downloaded and installed?

Jos et jostain syystä lataa ja asenna ajuripäivitystä skannaustuloksista, voit lisätä ajuripäivityksen yksinkertaisen ohjainpäivityksen ohjaimen poissulkemisluetteloon. Ohjainpäivityksen poissulkeminen:

1. Avaa yksinkertainen ohjainpäivitys
  2. Suorita ohjaimen päivitysten haku
  3. Valitse skannaustulosikkunassa napsauttamalla poistettavaa ohjainpäivitystä ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella, napsauta Poista tämä ohjain tulevista skannauksista
  4. Tämä pysyvästi siirtää ajuripäivityksen Ohjain poissulkemisluettelo Simple Updater

Voit aina palauttaa poissulkemiset vierailemalla Ohjaimen poissulkemisluettelossa ja poistamalla ohjaimen päivityksen sieltä: Valinnat> Poissulkemiset> Valitse ohjain> Poista kohde