Minulla on ongelmia ohjaimen päivitys. Mikä meni pieleen ja miten kuntoon?I am having problems with a driver update. What went wrong and how do I get it fixed?

Yksinkertainen ohjaimen päivitystyön tiimi on todella tehokas varmistamaan kuljettajan päivitysten tarkkuus ja yhteensopivuus yksinkertaisen ohjainpäivityksen kautta. Kaikki ajuripäivitykset hankitaan suoraan laitteiston valmistajilta ja testataan ja vahvistetaan parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Jos kuitenkin sinulla on ongelmia ohjainpäivityksen kanssa, tässä on seuraavat mahdollisuudet:

– Kuljettajan ja tietokoneen välillä oli ristiriita (alkuperäinen ohjain vioittunut tai laitteisto-ongelmat)

– Turvaohjelma tai Windows-palvelu keskeytti kuljettajan päivitysprosessin (häiriö aiheuttaa ongelmia)

– Kuljettajan oikean version toimittaminen oli ongelma (yhteensopimaton kuljettaja)

Onneksi olemme täällä auttamassa. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa tukitiimillemme tarkat ongelman yksityiskohdat, sisällyttää kyseiseen ajuripäivitykseen liittyvät yksityiskohdat ja järjestelmätietosi ja he auttavat sinua mielellään.

Voit myös sisällyttää sisäänrakennettu Report Feedback -ominaisuuden ongelman ilmoittamiseen ohjainpäivityksellä:
SDU_reportsdufeedback

Miten käsitellä ongelmallisia kuljettajia