Miten puhdas turhat tiedostot kiintolevyllä ja vapauttaa tilaa?How do I clean the junk files on my hard drive and free up space?

Yksinkertainen PC-optimoija on kehitetty sisällyttämään työkalut, joiden avulla voit suorittaa tärkeimmät tehtävät palauttaaksesi optimaalisen suorituskyvyn tietokoneellesi. Tämä sisältää levyn puhdistusaineen tuotteen korjausosassa . Jos haluat puhdistaa roskapostitiedostot ja vapauttaa tilaa, varmista, että valintaruutu on merkitty, ja valitse sitten Analysoi . Yksinkertainen PC-optimointityökalu tutkii tietokoneesi perusteellisesti ja tunnistaa roskapostitiedostot ja poistaa ne turvallisesti, ylläpitää yksityisyyttäsi ja vapauttaa arvokasta levytilaa. SPCO_junk_cleaner