Hoe reinig ik de ongewenste bestanden op mijn harde schijf en ruimte vrij te maken?How do I clean the junk files on my hard drive and free up space?

Simple PC Optimizer is ontwikkeld om de tools te bevatten die u helpen de essentiële taken uit te voeren om optimale prestaties naar uw pc te herstellen. Dit omvat een Schijfopruiming in het gedeelte Reparatie van het product. Om ongewenste bestanden te verwijderen en ruimte vrij te maken, zorgt u ervoor dat het selectievakje is gemarkeerd en klikt u vervolgens op Analyseren . Simple PC Optimizer voert een grondige scan van uw pc uit om ongewenste bestanden te identificeren en deze veilig te verwijderen, uw privacy te behouden en waardevolle schijfruimte vrij te maken. SPCO_junk_cleaner