Miten korjaan tiedostopääte tai hallita tiedostopääte minun PC?How do I fix a file extension or manage file extensions on my PC?

Yksinkertaisen PC-optimoijan avulla on helppo korjata tiedostopääteongelmia ja hallita kaikkia tietokoneen tiedostotunnisteita. Voit avata Tiedostotunnisteiden hallintaohjelman napsauttamalla aloitusnäytössä Säilytä laatta -kuvaketta ja napsauttamalla sitten Tiedostotunnisteiden laatta. SPCO_file_extensions Aloita valitsemalla haluamasi tiedostotunniste vasemmanpuoleisesta ruudusta ja napsauttamalla Lisää tietoa, jos haluat lisätietoja laajennuksesta tai selata oikealla olevan ohjelman luetteloa ja valita ohjelman, jonka haluat avata tallenna haluamasi asetus napsauttamalla Käytä- painiketta. Nyt voit helposti hallita kaikkia tietokoneen tiedostotunnisteita.