Hoe kan ik een bestandsextensie te repareren of beheerder bestandsextensies op mijn pc?How do I fix a file extension or manage file extensions on my PC?

Eenvoudige PC Optimizer maakt het gemakkelijk om problemen met de bestandsuitbreiding op te lossen en alle bestandsextensies op uw computer te beheren. Om toegang te krijgen tot File Extension Manager, klikt u op de tegel Onderhoud op het startscherm en vervolgens op de tegel Bestanden extensies . SPCO_file_extensions Om aan de slag te gaan, selecteert u de gewenste bestandsextensie in het linkerdeelvenster en klikt u op Meer info als u meer wilt weten over de extensie of blader door de lijst met programma’s aan de rechterkant en selecteert u het programma waarmee u de bestandsextensie wilt openen met en klik op Toepassen om uw voorkeur op te slaan. U hebt nu eenvoudig toegang tot het beheer van alle bestandsextensies op uw pc.