Hoe kan ik een bestandsextensie te repareren of beheerder bestandsextensies op mijn pc?How do I fix a file extension or manage file extensions on my PC?

Simple PC Optimizer maakt het gemakkelijk om problemen met bestandsextensies op te lossen en alle bestandsextensies op uw computer te beheren. Om toegang te krijgen tot Bestandsextensiebeheer, klikt u op de tegel Onderhouden in het beginscherm en vervolgens op de tegel Bestandsextensies .

SPCO_file_extensions

Om te beginnen, selecteert u de gewenste bestandsextensie in het linkerdeelvenster en klikt u op Meer info als u meer wilt weten over de extensie of bladert u door de lijst met programma’s aan de rechterkant en selecteert u het programma waarmee u de bestandsextensie wilt openen met en klik op Toepassen om uw voorkeur op te slaan.

U hebt nu eenvoudig toegang tot het beheer van alle bestandsextensies op uw pc.