Hvordan kan jeg slette dublerede filer ved hjælp af Duplicate Finder funktion?How do I delete duplicate files using the Duplicate Finder feature?

Simple PC Optimizer kan hjælpe med at finde duplikatfiler i en mappe eller mappe hurtigt. For at finde og slette dublette filer skal du klikke på Vedligehold fliserne fra startskærmen og derefter klikke på Duplicate Finder- fliserne. SPCO_dupfilefdr1 Du har mulighed for at scanne hele din computer eller bestemte mapper. Hvis du vil scanne hele din computer, skal du blot trykke på Scan for at starte din duplikat filsøgning. SPCO_dupfilefdr2 Hvis du vil søge i en bestemt mappe eller mappe, skal du klikke på Vælg mappe for at gennemse og vælge mappen, klikke på Vælg mappe og derefter klikke på knappen Scan . SPCO_dupfilefdr3 Når scanningen er gennemført, vil du se en liste over dubletter, der blev fundet. Den oprindelige fil bliver afkrydset, mens de duplikater, der findes, vil blive kontrolleret. Gennemgå filerne og hold dem, du ikke behøver kontrolleret, klik på knappen Slet, og du er færdig! SPCO_dupfilefdr4