Miten voin poistaa päällekkäisiä tiedostoja Duplicate Finder-ominaisuus?How do I delete duplicate files using the Duplicate Finder feature?

Yksinkertainen PC Optimizer voi auttaa löytämään kaksoiskappaleet kansiosta tai hakemistosta nopeasti. Voit etsiä ja poistaa kaksoiskappaleita napsauttamalla aloitusnäytön Ylläpitää- ruutua ja napsauttamalla Kopioi etsiä -ruutua.

SPCO_dupfilefdr1

Sinulla on mahdollisuus skannata koko tietokone tai tietyt kansiot. Jos haluat skannata koko tietokoneen, napsauta Skannaa aloittaaksesi kaksoiskappaleiden haku.

SPCO_dupfilefdr2

Jos haluat etsiä tietystä hakemistosta tai kansiosta, napsauta Valitse kansio selataksesi ja valitsemalla kansio, napsauta Valitse kansio ja napsauta sitten Skannaa- painiketta.

SPCO_dupfilefdr3

Kun tarkistus on valmis, näet luettelon löydetyistä kaksoiskappaleista. Alkuperäistä tiedostoa ei tarkasteta, kun taas löydetyt kaksoiskappaleet tarkistetaan. Tarkista tiedostot ja pidä tarpeettomat tiedostot tarkistettuina, napsauta Poista- painiketta ja olet valmis!

SPCO_dupfilefdr4