Hoe kan ik dubbele bestanden verwijderen met de functie Duplicate Finder?How do I delete duplicate files using the Duplicate Finder feature?

Simple PC Optimizer kan helpen om snel dubbele bestanden in een map of directory te vinden. Om dubbele bestanden te zoeken en te verwijderen, klikt u op de tegel Onderhouden in het beginscherm en vervolgens op de tegel Duplicaatzoeker .

SPCO_dupfilefdr1

U heeft de mogelijkheid om uw hele computer of specifieke mappen te scannen. Als u uw hele computer wilt scannen, drukt u eenvoudig op Scannen om het zoeken naar dubbele bestanden te starten.

SPCO_dupfilefdr2

Als u in een specifieke directory of map wilt zoeken, klikt u op Map selecteren om te bladeren en kiest u de map, klikt u op Map selecteren en vervolgens op de knop Scannen .

SPCO_dupfilefdr3

Zodra de scan is voltooid, ziet u een lijst met dubbele bestanden die zijn gevonden. Het originele bestand wordt uitgeschakeld, terwijl de gevonden duplicaten worden gecontroleerd. Bekijk de bestanden en bewaar de bestanden die u niet nodig hebt aangevinkt, klik op de knop Verwijderen en u bent klaar!

SPCO_dupfilefdr4