Hvilke funktioner tilbyder Simple Privacy Protector?What features does Simple Privacy Protector offer?

Her er nogle funktioner i Simple Privacy Protector:

• Beskytter mod identitetstyveri ved at afsløre, hvor dine telefonnumre, e-mails, fysiske adresser, chatlogs og kreditkortoplysninger gemmes på din computer.
  • Udfører en dyb søgning efter brugernavne og adgangskoder, der er logget på din browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari). Du kan straks fjerne dem og sørge for at de ikke forbliver på din computer efter hver session.
  • Scanner din pc eller laptop for eventuelle trusler. Dashboardet viser øjeblikkeligt din pc’s sårbarhed ved at afsløre eventuelle potentielle sikkerheds- og privatlivsproblemer.
  • Søger din computer til uønskede browserk cookies og fjerner dem for at beskytte dig mod aggressive annoncører såvel som ondsindede hackere.
  • Lad os nemt og selektivt slette eller erstatte websteder, du har besøgt, og forblive gemt i din browserhistorik.