Hvordan aktiverer jeg automatiske opdateringer i Simple Privacy Protector?How do I enable automatic updates in Simple Privacy Protector?

Du kan følge nedenstående trin for at sikre, at programmet modtager de seneste opdateringer:

• Start Simple Privacy Protector .
  • Klik på Indstillinger, og vælg fanen Generelt .
  • Sørg for, at indstillingen Kontroller for opdatering automatisk er slået TIL.
  • Klik på knappen Anvend for at gemme indstillingerne.

Simple Privacy Protector vil nu kontrollere og installere de nyeste opdateringer automatisk!