Hvordan aktiverer jeg automatiske opdateringer i Simple Privacy Protector?How do I enable automatic updates in Simple Privacy Protector?

Du kan følge nedenstående trin for at sikre, at programmet modtager de nyeste opdateringer:

• Start Simple Privacy Protector.
  • Klik på Indstillinger, og vælg fanen Generelt .
  • Sørg for, at funktionen Check for update automatically er tændt.
  • Klik på knappen Anvend for at gemme indstillingerne.

Simple Privacy Protector vil nu automatisk kontrollere og installere de seneste opdateringer!