Hoe activeer ik automatische updates in Simple Privacy Protector?How do I enable automatic updates in Simple Privacy Protector?

U kunt de onderstaande stappen volgen om ervoor te zorgen dat het programma de laatste updates ontvangt:

• Launch Simple Privacy Protector.
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Algemeen .
  • Zorg ervoor dat de optie Automatisch controleren automatisch wordt ingeschakeld.
  • Klik op de Apply knop om de instellingen op te slaan.

Eenvoudige Privacy Protector controleert en installeert automatisch de laatste updates automatisch!