Hoe activeer ik automatische updates in Simple Privacy Protector?How do I enable automatic updates in Simple Privacy Protector?

U kunt de onderstaande stappen volgen om ervoor te zorgen dat het programma de nieuwste updates ontvangt:

• Start Simple Privacy Protector .
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Algemeen .
  • Zorg ervoor dat de optie Controleren op update automatisch is ingeschakeld.
  • Klik op de knop Toepassen om de instellingen op te slaan.

Simple Privacy Protector zal nu automatisch de nieuwste updates controleren en installeren!