Hoe maak ik een schema aan om Simple Privacy Protector uit te voeren?How do I create a Schedule to run Simple Privacy Protector?

Met Simple Privacy Protector kunt u een handig schema voor het programma maken om uw computer te scannen en zonder enige moeite privacyrisico’s te verwijderen. Gewoon instellen en vergeten. Een scanplanning maken:

• Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Planning .
  • Om een schema te maken, moet u op de knop Toevoegen klikken. U kunt plannen dat het eenmaal, elke dag of elke week op een vooraf bepaalde tijd, datum en dag wordt uitgevoerd.
  • Selecteer de datum, tijd of weekdag, volgens het schematype.
  • Voer de gewenste taaknaam in en vink het vakje aan onder de optie Opschonen om de gebieden te selecteren die u wilt scannen.
  • Klik op de knop Toepassen .

Met de bovenstaande stappen maakt u een schema voor het programma om zichzelf automatisch te starten en uw pc te scannen op privacyrisico’s op de opgegeven tijd / datum / dag. De planningsopties worden hieronder uitgelegd:

• Eenmalig uitvoeren – Selecteer een specifieke gegevens en tijd wanneer u wilt dat Simple Privacy Protector automatisch wordt uitgevoerd. Dit schema wordt slechts één keer uitgevoerd.
  • Dagelijks – Voor de dagelijkse planning moet u de tijd opgeven waarop het programma automatisch moet worden uitgevoerd.
  • Wekelijks – U kunt uw scan plannen met de weekdagen waarop u wilt dat het programma het programma automatisch uitvoert.
  • Maandelijks – U kunt uw scan plannen met de weekdagen waarop u wilt dat het programma het programma automatisch uitvoert.