Hoe maak ik een schema aan om Simple Privacy Protector uit te voeren?How do I create a Schedule to run Simple Privacy Protector?

Met Simple Privacy Protector kunt u een handig schema maken voor het programma om uw computer te scannen en privacyrisico’s moeiteloos te verwijderen. Gewoon instellen en vergeten. Een scanschema maken:

• Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Planning .
  • Om een schema te maken, moet u op de knop Toevoegen klikken. U kunt plannen dat het eenmaal, elke dag of elke week op een vooraf gedefinieerde tijd, datum en dag wordt uitgevoerd.
  • Selecteer de datum, tijd of weekdag volgens het type schema.
  • Voer uw gewenste taaknaam in en vink het vakje onder de optie Opschonen aan om de gebieden te selecteren die u wilt scannen.
  • Klik op de knop Toepassen .

De bovenstaande stappen maken een schema voor het programma om zichzelf automatisch te starten en uw pc te scannen op privacyrisico’s op de opgegeven tijd / datum / dag. De schema-opties worden hieronder uitgelegd:

• Eenmalig uitvoeren – Selecteer een specifieke gegevens en tijd waarop u wilt dat Simple Privacy Protector automatisch wordt uitgevoerd. Dit schema wordt slechts één keer uitgevoerd.
  • Dagelijks – Voor dagelijkse planning moet u de tijd specificeren waarop u wilt dat het programma automatisch wordt uitgevoerd.
  • Wekelijks – U kunt uw scan plannen door de weekdagen te definiëren waarop u wilt dat het programma het programma automatisch uitvoert.
  • Maandelijks – U kunt uw scan plannen door de weekdagen te definiëren waarop u wilt dat het programma het programma automatisch uitvoert.