403 User Rate Limit Exceeded Miten voin luoda aikataulun Simple Privacy Protector -ohjelman suorittamiseen? 403 User Rate Limit Exceeded

Miten voin luoda aikataulun Simple Privacy Protector -ohjelman suorittamiseen?How do I create a Schedule to run Simple Privacy Protector?

Yksinkertaisen tietosuojasuojaimen avulla voit luoda kätevän aikataulun ohjelmallesi tietokoneen skannaamiseksi ja yksityisyyden riskien poistamiseksi ilman mitään vaivaa. Aseta vain ja unohda. Kuinka luoda skannausaikataulu:

• Napsauta Asetukset ja valitse Aikataulu- välilehti.
  • Luo aikataulu napsauttamalla Lisää- painiketta. Voit ajoittaa sen toimimaan kerran, joka päivä tai joka viikko ennalta määritetyn ajan, päivämäärän ja päivän.
  • Valitse päivämäärä, aika tai viikonpäivä aikataulutyypin mukaan.
  • Kirjoita haluamasi tehtävän nimi ja valitse ruutu Puhdista-vaihtoehdon kohdasta valitaksesi alueet, jotka haluat skannata.
  • Napsauta Käytä- painiketta.

Yllä olevat vaiheet luovat aikataulun, jonka mukaan ohjelma käynnistyy itsensä automaattisesti ja aloittaa tietokoneesi skannaamisen tietosuojariskien varalta määritettyyn aikaan / päivämäärään / vuorokauteen. Aikatauluvaihtoehdot selitetään alla:

• Suorita kerran – Valitse tietty data ja aika, jolloin haluat, että Simple Privacy Protector suoritetaan automaattisesti. Tämä aikataulu suoritetaan vain kerran.
  • Päivittäin – Päivittäiseen ajoittamiseen on määritettävä aika, jonka haluat ohjelman käynnistyvän automaattisesti.
  • Viikoittain – Voit ajoittaa tarkistuksen määrittelemällä viikonpäivät, jolloin haluat ohjelman suorittavan ohjelman automaattisesti.
  • Kuukausittain – Voit ajoittaa skannauksen määrittelemällä viikonpäivät, jolloin haluat ohjelman suorittavan ohjelman automaattisesti.