Miten voin aktivoida tai rekisteröidä Simple Privacy Protector?How do I activate or register Simple Privacy Protector?

Yksinkertainen tietosuojasuoja on suunniteltu yksinkertaisuuteen ja helppoon käyttöön. Kun olet rekisteröinyt kopion Simple Privacy Protectorista , saat lisenssiavaimen aktivoida ja avata ohjelman kaikki ominaisuudet. Kuinka rekisteröityä:

• Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Rekisteröi nyt -painiketta.
  • Kopioi ja liitä lisenssiavain lisenssiavaimen tekstikenttiin.

• Napsauta Aktivoi- painiketta suorittaaksesi aktivointiprosessin loppuun.

Sinun pitäisi nähdä viesti, joka vahvistaa onnistuneen aktivoinnin. Olet nyt valmis etsimään ja poistamaan tietokoneeltasi löydettyjä yksityisyysriskejä!