Miten automaattiset päivitykset otetaan käyttöön Simple Privacy Protector -ohjelmassa?How do I enable automatic updates in Simple Privacy Protector?

Voit seurata alla olevia vaiheita varmistaaksesi, että ohjelma vastaanottaa uusimmat päivitykset:

• Käynnistä yksinkertainen tietosuojasuoja .
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset- välilehti.
  • Varmista, että Tarkista päivitys automaattisesti -vaihtoehto on käytössä.
  • Napsauta Käytä- painiketta tallentaaksesi asetukset.

Simple Privacy Protector tarkistaa ja asentaa nyt uusimmat päivitykset automaattisesti!