Miten voin estää Simple Privacy Protector -ohjelman käytön kaikissa käynnistyksissä?How do I prevent Simple Privacy Protector from running at every startup?

Tässä on mitä sinun täytyy tehdä estääksesi Simple Privacy Protector -ohjelman käynnistystä jokaisen käynnistyksen yhteydessä:

• Käynnistä yksinkertainen tietosuojasuoja .
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset- välilehti.
  • Varmista, että Suorita järjestelmän käynnistyessä -asetus on kytketty pois päältä.
  • Napsauta Käytä- painiketta tallentaaksesi asetukset.

Tämä estää ohjelman suorittamisen aina Windowsin käynnistyessä. Voit aina käynnistää ohjelman manuaalisesti kaksoisnapsauttamalla työpöydän kuvaketta tai avaamalla sen ohjelmavalikosta.