Hoe voorkom ik dat Simple Privacy Protector bij elke opstart wordt uitgevoerd?How do I prevent Simple Privacy Protector from running at every startup?

Dit is wat u moet doen om te voorkomen dat Simple Privacy Protector bij elke start wordt uitgevoerd:

• Start Simple Privacy Protector .
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Algemeen .
  • Zorg ervoor dat de optie Run at system startup is uitgeschakeld.
  • Klik op de knop Toepassen om de instellingen op te slaan.

Hierdoor wordt voorkomen dat het programma wordt uitgevoerd telkens wanneer Windows start. U kunt het programma altijd handmatig starten door te dubbelklikken op het bureaubladpictogram of door het te openen vanuit het programmamenu.