Hoe voorkom ik dat Simple Privacy Protector bij elke opstart wordt uitgevoerd?How do I prevent Simple Privacy Protector from running at every startup?

Hier is wat u moet doen om te voorkomen dat de simpele privacybeschermer bij elke opstart loopt:

• Launch Simple Privacy Protector.
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Algemeen .
  • Zorg ervoor dat de optie Start op het systeem starten is uitgeschakeld.
  • Klik op de Apply knop om de instellingen op te slaan.

Hiermee wordt het programma uitgeschakeld elke keer dat Windows wordt gestart. U kunt het programma altijd handmatig starten door te dubbelklikken op het bureaublad of het programma te openen in het programma-menu.