Hvordan forhindrer jeg, at Simple Privacy Protector kører ved hver start?How do I prevent Simple Privacy Protector from running at every startup?

Her er hvad du skal gøre for at forhindre, at Simple Privacy Protector løber ved hver start:

• Start Simple Privacy Protector.
  • Klik på Indstillinger, og vælg fanen Generelt .
  • Sørg for, at indstillingen Run at system startup er slukket.
  • Klik på knappen Anvend for at gemme indstillingerne.

Dette vil deaktivere programmet fra at køre hver gang Windows starter. Du kan altid manuelt starte programmet ved at dobbeltklikke på skrivebordets ikon eller få adgang til det fra programmenuen.