Hvordan opretter jeg et tidsplan for at køre Simple Privacy Protector?How do I create a Schedule to run Simple Privacy Protector?

Simple Privacy Protector giver dig mulighed for at oprette en praktisk tidsplan for programmet til at scanne din computer og fjerne privatlivsrisici uden nogen anstrengelse. Bare indstil og glem. Sådan opretter du en scanningsplan:

• Klik på Indstillinger og vælg fanen Plan .
  • For at oprette en tidsplan skal du klikke på knappen Tilføj . Du kan planlægge det til at køre en gang, hver dag eller hver uge på et foruddefineret tidspunkt, dato og dag.
  • Vælg dato, tid eller ugedag i henhold til skematypen.
  • Indtast det ønskede opgavenavn, og marker afkrydsningsfeltet under Rengøring for at vælge de områder, du vil scanne.
  • Klik på Anvend- knappen.

Ovenstående trin opretter en tidsplan for programmet til at starte sig selv automatisk og begynde at scanne din pc for privatlivets risiko på det angivne tidspunkt / dato / dag. Skemaindstillingerne forklares nedenfor:

• Kør en gang – vælg en bestemt dato og tidspunkt, hvor du vil have Simple Privacy Protector automatisk. Denne tidsplan kører kun én gang.
  • Dagligt – For den daglige planlægning skal du specificere det tidspunkt, hvorpå programmet skal køre automatisk.
  • Ugentlig – Du kan planlægge din scanning, der definerer de ugedage, som du ønsker, at programmet skal køre programmet automatisk.
  • Månedligt – Du kan planlægge din scanning, der definerer de ugedage, som du ønsker, at programmet skal køre programmet automatisk.