Hvordan aktiverer eller registrerer jeg Simple Privacy Protector?How do I activate or register Simple Privacy Protector?

Simple Privacy Protector er designet til enkelhed og brugervenlighed. Når du har registreret din kopi af Simple Privacy Protector, vil du modtage en licensnøgle for at aktivere og låse op for alle funktionerne i programmet. Sådan registreres:

• Klik på knappen Registrer nu i nederste højre hjørne.

Sådan aktiveres 1

• Kopier og indsæt din licensnøgle i licensfeltens tekstfelter.

Sådan aktiveres 2

• Klik på knappen Aktiver for at afslutte aktiveringsprocessen.

Du skal se en meddelelse, der bekræfter den vellykkede aktivering. Du er nu klar til at finde og fjerne privatlivsrisici, der findes på din computer!