Hvordan ophæver jeg eller genopretter registerreparationerne?Hvordan ophæver jeg eller genopretter registerreparationerne?

Hvis registerreparationerne af en eller anden grund ikke har givet de ønskede resultater eller har påvirket et bestemt program, har du muligheden for at genoprette reparationsændringerne ved at bruge Genopretningsegenskaben på Simple Registry Cleaner.

Hvordan man bruger Genopretningsegenskaben:

1. Åbn “Simple Registry Cleaner”
  2. Klik på Options
  3. li>Vælg Genopret

4. 4. Væg fra den viste liste backupdatoen for reparationerne, som du må genoprette
  5. 5. Click on the Genopret valgt backup knap

rr_restore

Dermed vil det lykkes at fГёre registerreparationerne fra den bestemte dato og tid tilbage.