Why has that still de same Fejl in min computer after adskillige skanninger?Hvorfor har jeg stadig de samme fejl på min computer efter adskillige skanninger?

Sørg endelig for, at du har den seneste version af Simple Registry Cleaner.

Simple Registry Cleaner finder og ordner fejlene. Nogle programmer kan uheldigvis evt. gendanne de samme ugyldige indtastninger, som blev fjernet i den første scanning og Simple Registry Cleaner finder dem derfor igen i vort system. Når f.eks. et program gennemføres, kan det skabe filer og placere indtastninger i registret, som henviser til disse filer. Når programmet er ved at lukke, kan det måske fjerne disse filer fra din hard drive, men ikke de indtastninger, der henviser til disse filer fra dit register og således skaber ugyldige indtastninger.
Der er dog ikke nogen grund til at bekymre sig, da blot et lille antal fejl evt. kan dukke op igen efter, at de har været fjernet af Simple Registry Cleaner. For at slippe af med fejlene må du nødvendigvis finde programmet, som genskaber dem.