Miten ladata ja asentaa Simple Malware Protector?How do I download and install Simple Malware Protector?

Simple Malware Protectorin asentaminen tietokoneeseen on helppoa!

• Klikkaa tästä ladataksesi Simple Malware Protector -ohjelman
  • Kun latausviesti tulee näkyviin, valitse Tallenna SimpleMalwareProtectorSetup.exe tietokoneellesi
  • Kun lataus on valmis, valitse Suorita tai kaksoisnapsauta SimpleMalwareProtectorSetup.exe-tiedostoa tietokoneessa, jotta voit aloittaa asennuksen.
  • Suorita asennus loppuun näytön ohjeiden mukaan
  • Kun asennus on valmis, Simple Malware Protector käynnistyy automaattisesti tietokoneessa ja alkaa suorittaa haittaohjelmien tarkistuksen.