Miten käytän reaaliaikaisen suojaussovellusta Yksinkertaisessa Malware Protector?How do I use the real-time protection shields in Simple Malware Protector?

Yksinkertainen Malware Protector tarjoaa reaaliaikaisen (aina päällä) suojavarjostimen tietokoneen suojaamiseksi ympäri vuorokauden. Real-Time Protection Shields, jos ne on käytössä (vain rekisteröidyssä versiossa), rajoittavat haittaohjelmien hyökkäyksiä reaaliajassa. Järjestelmään yrittävät haittaohjelmat tunnistetaan ja pysäytetään kuten ohjelma havaitsee. Hälytykset käynnistyvät heti, kun työkalu kohtaa haittaohjelmia, jotka yrittävät asentaa tai suorittaa järjestelmän. Käyttäjän tehtävä on sallia ohjelman juokseminen järjestelmässä tai estää tai hylätä se kokonaan. On 2 suojaa, jotka suojaavat järjestelmää haittaohjelmien uhilta ympäri vuorokauden:

• Windows Shield-Windows- isäntätiedoston valvonta-isäntätiedosto Windowsissa on tiedosto, jota käytetään ylläpitämään isäntänimiä niiden IP-osoitteita vasten. Isäntätiedostoja kutsutaan selvittämään minkä tahansa isäntänimien liittyvät IP-osoitteet. Mikäli haluttuja IP-osoitteita ei löydy, käyttöjärjestelmä pyytää DNS-palvelinta (Domain Name System). Näitä tiedostoja voidaan käyttää paikallisten sivustojen estämiseen palvelimien estämisen sijasta. Jotkin haittaohjelmat luodaan muutosten tekemiseksi näihin Windows-isäntätiedostoihin. Tämä erityisesti kilpi hälyttää käyttäjää, kun tällaisia haittaohjelmia yritetään käyttää Windowsin isäntätiedostoissa. Valitse Enabled (Käytössä), jos haluat sallia reaaliaikaisen suojauksen Windows-suojauksen ympäri vuorokauden. Kun jokin tuntematon tai haitallinen ohjelma on suorittanut tunkeutumisyrityksen, kilvet varoittavat käyttäjää tästä yrittämisestä ponnahdusikkunassa. Tämän jälkeen käyttäjän on sallittava tuntemattoman ohjelman suorittaminen järjestelmässä. Salli Valitse ”Älä kysy uudelleen” -vaihtoehto ja napsauta sitten ”Salli” -painiketta, jos luotat sovellukseen / ohjelmaan ja haluat suorittaa ohjelman järjestelmässä. Kaikki istunnot, kun sallit sovellusten suorittamisen järjestelmässä, näkyvät ”Windows Shield” -välilehdessä. Estä “ Valitse kysy uudelleen” -vaihtoehto ja napsauta sitten ’Estä’ -painiketta, jos et löydä sovellusta todistusvoimaisena ja et halua sitä toimivan järjestelmässä. Kaikki istunnot, kun olet estänyt sovelluksen suorittamisen järjestelmässä, näkyvät ”Windows Shield” -välilehdessä.
  • Internet-suojaus-Internet Explorerin kotisivut Guardian Tämä erityinen suoja estää IE-työkalurivien ja niiden toimintojen luvattomia muutoksia haittaohjelmien avulla. Internet on suurin väline, jonka kautta haittaohjelmat asennetaan järjestelmään. Internet-kilvet osoittautuvat erittäin hyödyllisiksi haittaohjelmien havaitsemiseksi reaaliajassa ennen kuin ne voivat aiheuttaa haittaa järjestelmälle. Valitse Käytössä, jos haluat sallia reaaliaikaisen suojauksen Internet-suojauksen ympäri vuorokauden. Kun jokin tuntematon / haittaohjelma tekee tunkeutumisyrityksen, kilvet ilmoittavat käyttäjälle ponnahdusikkunan kautta. Vain käyttäjän tehtävänä on sallia tuntemattoman ohjelman suorittaminen järjestelmässä tai ei. Salli Valitse ”Älä kysy uudelleen” -vaihtoehto ja napsauta sitten ”Salli” -painiketta, jos luotat sovellukseen / ohjelmaan ja haluat suorittaa ohjelman järjestelmässä. Kaikki istunnot, kun sallit sovellusten suorittamisen järjestelmässä, näkyvät Internet-suojauksen -välilehdessä. Estä Valitse ”Älä kysy uudelleen” -vaihtoehto ja napsauta sitten ”Estä” -painiketta, jos et löydä sovellusta aitona ja et halua sitä toimivan järjestelmässä. Kaikki istunnot, kun olet estänyt sovelluksen suorittamisen järjestelmässä, näkyvät Internet-suojauksen -välilehdessä.
  • Hallinnoi sallittuja / estettyjä kohteita Ohjelmat / sovellukset, jotka sallit tai estää, luetellaan tässä niiden välilehtien alla. Voit poistaa tarpeettomat tapahtumat luettelosta napsauttamalla Poista-painiketta.