Miten pääsen perusasetukset Simple Malware Protector?How do I access the basic settings of Simple Malware Protector?

Pääset Simple Malware Protectorin perusasetuksiin napsauttamalla Asetukset- painiketta ja napsauttamalla Yleiset- välilehteä. Yleisten asetusten vaihtoehdot selitetään alla:

• Kieli: Yksinkertainen Malware Protector on saatavilla eri kielillä (kattaa useimmat kielet). Voit suorittaa tämän ohjelman haluamallasi kielellä mukauttamalla tätä vaihtoehtoa.Valitse pudotusvalikosta Valitse haluamasi kieli , valitse haluamasi kieli ja napsauta Käytä- painiketta.
  • Ohjelmaohjaus: Tämä vaihtoehto tarjoaa seuraavat vaihtoehdot: Minimoi yksinkertainen haittaohjelmien suojaus järjestelmäalustalle (suositeltava): Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat minimoida ohjelman järjestelmäalustalle, kun napsautat sulkeutumispainiketta. Exit Simple Malware Protector: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat poistua ohjelmasta, kun napsautat Close-painiketta.
  • Skannausasetusten mukauttaminen: Tämä vaihtoehto tarjoaa seuraavat vaihtoehdot: Skannaus automaattisesti sovelluksen käynnistyessä: Voit valita tämän vaihtoehdon suorittamaan skannauksen automaattisesti. Skannaus pakattuina (Zip / Rar) -tiedostot: Voit valita tämän vaihtoehdon skannataksesi pakattuja tiedostoja, kuten ZIP- ja RAR-tiedostoja haittaohjelmien infektioiden syvässä tarkistuksessa. Käynnistä järjestelmän käynnistyksen yhteydessä: Voit valita tämän vaihtoehdon tämän ohjelman käynnistämiseksi, kun käynnistät tietokoneen. Kun olet valinnut edellä mainitut vaihtoehdot, napsauta Käytä- painiketta.