Hoe krijg ik toegang tot de basisinstellingen van Simple Malware Protector?How do I access the basic settings of Simple Malware Protector?

Om toegang te krijgen tot de basisinstellingen van Simple Malware Protector, klikt u op de knop Instellingen en klikt u op het tabblad Algemeen . De beschikbare opties in de algemene instellingen worden hieronder uitgelegd:

• Taal: Simple Malware Protector is beschikbaar in verschillende talen (dekt de meeste talen). U kunt dit programma in de door u gewenste taal uitvoeren door deze optie aan te passen. Klik op de vervolgkeuzelijst onder Selecteer de gewenste taal , selecteer de gewenste taal en klik op de knop Toepassen .
  • Programmacontrole: deze optie biedt de volgende opties: Minimaliseer Simple Malware Protector naar systeemvak (aanbevolen): Selecteer deze optie om het programma naar het systeemvak te minimaliseren wanneer u op de knop Sluiten klikt. Sluit Simple Malware Protector: Selecteer deze optie om het programma te verlaten wanneer u op de knop Sluiten klikt.
  • Pas uw scaninstellingen aan: deze optie biedt u de volgende opties: Scannen automatisch bij het starten van de toepassing: u kunt deze optie selecteren om de scan automatisch uit te voeren. Gecomprimeerde bestanden (Zip / Rar) scannen : u kunt deze optie selecteren om gecomprimeerde bestanden, bijvoorbeeld ZIP- en RAR-bestanden, tijdens de diepe scan te scannen op malware-infecties. Starten bij het opstarten van het systeem: u kunt deze optie selecteren om dit programma uit te voeren, wanneer u uw computer opstart. Na het selecteren van de bovenstaande opties, klik op de knop ‘ Toepassen ‘.