Hoe kan ik gebruik maken van de real-time bescherming schilden in Simple Malware Protector?How do I use the real-time protection shields in Simple Malware Protector?

Simple Malware Protector biedt Real-Time (always on) Protection Shields voor 24 uur per dag bescherming van uw pc. De Real-Time Protection Shields, indien ingeschakeld (alleen in de geregistreerde versie), dienen om de malwareaanvallen in realtime te beperken. Malwareprogramma’s die het systeem proberen binnen te gaan, worden geïdentificeerd en gestopt wanneer en wanneer ze door het programma worden gedetecteerd. Waarschuwingen worden geactiveerd zodra het hulpprogramma te maken krijgt met malware die probeert te installeren of uit te voeren op het systeem. Het is aan de gebruiker om het programma op het systeem te laten werken of het volledig te blokkeren / verwijderen. Er zijn 2 schermen die het systeem 24 uur per dag beschermen tegen malware-bedreigingen:

• Windows Shield – Windows Hostbestand Monitor Hostbestand in Windows is een bestand dat wordt gebruikt om de hostnamen te beheren die zijn toegewezen aan hun IP-adressen. Hostbestanden worden doorverwezen om de bijbehorende IP-adressen voor alle hostnamen te achterhalen. Als de gewenste IP-adressen niet worden gevonden, vraagt het besturingssysteem het Domain Name System (DNS-server) om de informatie. Deze bestanden kunnen worden gebruikt om sites lokaal te blokkeren in plaats van de servers te blokkeren. Sommige malware is gemaakt om wijzigingen aan te brengen in deze Windows Host-bestanden. Dit specifieke schild waarschuwt de gebruiker wanneer dergelijke schadelijke activiteiten worden geprobeerd in de Windows Host-bestanden. Selecteer Ingeschakeld om de real time Protection Windows Shield voor 24- uursbeveiliging in te schakelen. Wanneer er een inbraakpoging door een onbekend of kwaadaardig programma plaatsvindt, waarschuwen de schilden de gebruiker van deze poging via een pop-upbericht. Het is dan de beslissing van de gebruiker om het onbekende programma op het systeem te laten werken. Toestaan Selecteer de optie ‘Do not ask me again’ en klik vervolgens op ‘Allow’ als u de toepassing / het programma vertrouwt en het programma op het systeem wilt uitvoeren. Alle sessies waarin u de toepassingen op het systeem liet uitvoeren, worden weergegeven onder het tabblad ‘Windows Shield’. Blokkeer “ Selecteer de optie ‘Do not ask me again’ en klik vervolgens op ‘Block’ button als u de applicatie niet authentiek vindt en niet wilt dat deze op het systeem draait. Alle sessies waarin u de toepassing blokkeerde die op het systeem moet worden uitgevoerd, worden weergegeven onder het tabblad ‘Windows Shield’.
  • Internet Shield – Internet Explorer-startpagina Guardian Dit specifieke schild voorkomt ongeautoriseerde wijzigingen in de IE-werkbalken en de bijbehorende functies door kwaadaardige malware. Internet is het grootste medium waarmee malwareprogramma’s zichzelf op het systeem installeren. Internet Shields blijken erg nuttig te zijn om malware in realtime te detecteren voordat ze het systeem kunnen beschadigen. Selecteer Ingeschakeld om het real time Protection Internet Shield voor 24- uursbeveiliging in te schakelen. Wanneer er een inbraakpoging is door een onbekend / kwaadaardig programma, rapporteren de schilden de gebruiker van hetzelfde via een pop-upbericht. Het is aan de gebruiker om het onbekende programma op het systeem te laten werken of niet. Toestaan Selecteer de optie ‘Do not ask me again’ en klik vervolgens op ‘Allow’ als u de toepassing / het programma vertrouwt en het programma op het systeem wilt uitvoeren. Alle sessies waarin u de toepassingen op het systeem liet uitvoeren, worden weergegeven onder het tabblad ‘Internet Shield’. Block Selecteer de optie ‘Do not ask me again’ en klik vervolgens op ‘Block’ knop als u de applicatie niet authentiek vindt en niet wilt dat deze op het systeem wordt uitgevoerd. Alle sessies waarin u de toepassing blokkeerde die op het systeem moet worden uitgevoerd, worden weergegeven onder het tabblad “Internet Shield”.
  • Toegestane / geblokkeerde items beheren Programma’s / toepassingen die u toestaat of blokkeert, worden hier weergegeven onder de respectieve tabbladen. Om onnodige gebeurtenissen uit de lijst te verwijderen, klikt u op de knop ‘Verwijderen’.