Hvordan bruger jeg de realtid skjolde beskyttelse i Simple Malware Protector?How do I use the real-time protection shields in Simple Malware Protector?

Simple Malware Protector tilbyder Real-Time (altid på) Protection Shields til døgnet beskyttelse af din pc. Real-Time Protection Shields, hvis aktiveret (kun i den registrerede version) tjener formålet med at begrænse malwareangrebene i realtid. Malware-programmer, der forsøger at komme ind i systemet, identificeres og stoppes som og når det registreres af programmet. Advarsler udløses, så snart værktøjet møder malware, der forsøger at installere eller udføre på systemet. Det er op til brugeren at lade programmet køre på systemet eller blokere / kassere det helt. Der er 2 skjold, der beskytter systemet mod malware trusler døgnet rundt:

• Windows Shield-Windows Host File Monitor Værtsfil i Windows er en fil, der bruges til at opretholde værtsnavne kortlagt imod deres IP-adresser. Værtsfiler henvises til at finde ud af de tilhørende IP-adresser for eventuelle værtsnavne. Hvis de ønskede IP-adresser ikke findes, spørger operativsystemet Domain Name System (DNS-server) for informationen. Disse filer kan bruges til at blokere websteder lokalt i stedet for at blokere serverne. Nogle malware er oprettet for at ændre disse Windows Host Files. Denne særlige skærm advarer brugeren, når sådanne ondsindede aktiviteter forsøges i Windows Host Files. Vælg Aktiveret for at aktivere Windows Shield for realtidsbeskyttelse til beskyttelse døgnet rundt. Når der opstår et indbrudssøgning ved ethvert ukendt eller ondsindet program, advarer skærmene brugeren om dette forsøg via en pop op-meddelelse. Det er så brugerens beslutning om at lade det ukendte program køre på systemet. Tillad Vælg valgmuligheden ‘Spørg ikke mig igen’, og klik derefter på ‘Tillad’ -knappen, hvis du stoler på programmet / programmet og ønsker at udføre programmet på systemet. Alle sessionerne, når du tillod, at applikationerne kører på systemet, vises under fanen “Windows Shield”. Bloker “ Vælg alternativet ‘Spørg ikke mig igen’, og klik derefter på ‘Bloker’, hvis du ikke finder ansøgningen autentisk og ikke ønsker at den skal køre på systemet. Alle sessionerne, da du blokerede applikationen, der skal udføres på systemet, vises under fanen “Windows Shield”.
  • Internet Shield-Internet Explorer Home Page Guardian Dette særlige skjold forhindrer uautoriserede ændringer i værktøjslinjerne i IE og dets funktioner ved skadelig malware. Internet er det største medium, hvorigennem malware-programmer installerer sig på systemet. Internet Shields viser sig at være meget nyttigt til at registrere malware i realtid, før de kan forårsage skade på systemet. Vælg Aktiveret for at aktivere beskyttelses internetbeskyttelsen i realtid for beskyttelse døgnet rundt. Når der er et indbrudsforsøg af et ukendt / ondsindet program, rapporterer skjoldene brugeren af det samme via en pop op-meddelelse. Det er udelukkende op til brugeren at lade det ukendte program køre på systemet eller ej. Tillad Vælg valgmuligheden ‘Spørg ikke mig igen’, og klik derefter på ‘Tillad’ -knappen, hvis du stoler på programmet / programmet og ønsker at udføre programmet på systemet. Alle sessionerne, når du tillod applikationerne at køre på systemet, vil blive angivet under fanen “Internet skjold”. Blok Vælg ‘Spørg ikke mig igen’ og klik derefter på ‘Bloker’, hvis du ikke finder ansøgningen autentisk og ikke ønsker at den skal køre på systemet. Alle sessionerne, hvor du blokerede applikationen til at udføre på systemet, vil blive angivet under fanen “Internet skjold”.
  • Administrer Tilladte / blokerede elementer Programmer / applikationer, du tillader eller blokkerer, vises her under deres respektive faner. For at fjerne unødvendige begivenheder fra listen, klik på ‘Slet’ knappen.