Hvordan kan jeg opgradere til den nyeste version af Simple Malware Protector?How do I upgrade to the latest version of Simple Malware Protector?

Når en ny version af Simple Malware Protector er tilgængelig, modtager du en opdateringsmeddelelse næste gang du starter programmet. Alt du behøver at gøre, er at acceptere opdateringen og følg de vejledninger, der vises for at installere opdateringen. Hvis du ikke har tid, eller bare ikke har lyst til at opdatere S implementere Malware Protector, så skal du ikke bekymre dig. Du vil se denne meddelelse hver gang applikationen starter og kan opdatere det en passende tid. Og husk, produktopdateringer og opgraderinger er gratis i løbet af din aktive registrering. Du kan også kontrollere og opdatere til den nyeste version manuelt ved at følge nedenstående trin: