Hvordan geninstallerer jeg Simple Malware Protector på min pc?How do I reinstall Simple Malware Protector on my PC?

Hvis du har problemer med Simple Malware Protector eller bare har brug for en ny start, anbefaler vi stærkt, at du geninstallerer programmet på din pc. TIPS: – Hold dette browservindue åbent, mens du gennemfører hvert trin, så du kan komme tilbage til det som en reference, hvis du sidder fast. – Når du installerer den nye version af Simple Malware Protector, skal du indtaste din ~License Key i det nye produkt, så vi anbefaler at du finder din licensnøgle og holder den klar til aktivering. STEG TIL AT UNDINSTILLE DEN OLDE VERSION AF ENKELT MALWARE PROTECTOR

• Gå til startmenuen
  • Vælg Alle programmer
  • Find og Åbn SimpleStar-mappen.
  • Find og Åbn den enkle malware Protector-mappe (dette er i SimpleStar-mappen)
  • Vælg afkrydsningsfeltet Uninstall Simple Malware Protector
  • Følg anvisningerne for at afinstallere den gamle version af Simple Malware Protector.

Når du har afinstalleret din gamle version af Simple Malware Protector, er du klar til at downloade og installere den nye version. KLIK HER for at downloade de nyeste versioner til at installere den nyeste version af simpel malwarebeskytter

• Åbn eller kør den nye version af installationsfilen for Simple Malware Protector (SimpleMalwareProtectorSetup.exe), som du lige har downloadet
  • Følg vejledningen på skærmen for at installere den nye version af Simple Malware Protector
  • Produktet kører automatisk og udfører en malware scan. Efter scanningen skal du klikke på knappen Registrer nu og dette vil medbringe et nyt vindue, hvor du skal indsætte dine licensoplysninger.
  • Kopier nu din licensnøgle og indsæt den i tekstboksen i produktaktiveringsvinduet. Når du har klistret, skal du klikke på knappen “Tilmeld nu” for at fuldføre aktiveringsprocessen.

Det er det! Du har geninstalleret Simple Malware Protector på din pc!