Hoe kan ik opnieuw installeren Simple Malware Protector op mijn pc?How do I reinstall Simple Malware Protector on my PC?

Als u problemen ondervindt met Simple Malware Protector of gewoon een nieuwe start nodig hebt, raden we u ten zeerste aan om het programma opnieuw op uw pc te installeren. TIPS: – Houd dit browservenster open terwijl u elke stap voltooit, zodat u er als referentie naar kunt terugkeren als u vastloopt. – Wanneer u de nieuwe versie van Simple Malware Protector installeert, moet u uw ~License-sleutel opnieuw invoeren in het nieuwe product. We raden u aan uw Licentiesleutel te zoeken en klaar te houden voor activering. STAPPEN OM DE OUDE VERSIE VAN EENVOUDIGE MALWARE PROTECTOR TE VERWIJDEREN

• Ga naar het startmenu
  • Selecteer alle programma’s
  • Zoek en open de map SimpleStar.
  • Zoek en open de map Simple Malware Protector (deze bevindt zich in de map SimpleStar)
  • Selecteer de optie Uninstall Simple Malware Protector
  • Volg de aanwijzingen om de oude versie van Simple Malware Protector succesvol te verwijderen.

Nadat u uw oude versie van Simple Malware Protector met succes hebt verwijderd, kunt u de nieuwe versie downloaden en installeren. KLIK HIER OM DE NIEUWSTE VERSIE- STAPPEN TE DOWNLOADEN OM DE LAATSTE VERSIE VAN DE EENVOUDIGE MALWARE PROTECTOR TE INSTALLEREN

• Open of voer de nieuwe versie van het Simple Malware Protector-installatiebestand (SimpleMalwareProtectorSetup.exe) dat u zojuist hebt gedownload
  • Volg de instructies op het scherm om de nieuwe versie van Simple Malware Protector te installeren
  • Het product zal automatisch worden uitgevoerd en een malware-scan uitvoeren. Klik na de scan op de knop Nu registreren en er verschijnt een nieuw venster waarin u uw licentiedetails moet plakken.
  • Kopieer nu uw licentiecode en plak deze in het tekstvak op het productactiveringsvenster. Na het plakken klikt u op de knop “Nu registreren” om het activeringsproces te voltooien.

Dat is het! U hebt Simple Malware Protector met succes opnieuw op uw pc geïnstalleerd!