Miten asentaa Yksinkertainen Malware Protector tietokoneellani?How do I reinstall Simple Malware Protector on my PC?

Jos sinulla on ongelmia yksinkertaisen Malware Protectorin kanssa tai tarvitset vain uutta käynnistystä, suosittelemme, että asennat ohjelman uudelleen tietokoneellesi. VIHJEITÄ: – Pidä tämä selainikkuna auki, kun suoritat jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos tartut. – Kun asennat Simple Malware Protectorin uuden version, sinun tulee syöttää uudelleen ˜License-avain uuteen tuotteeseen, joten suosittelemme, että etsit lisenssiavain ja pidät sen valmiina aktivoimiseksi. TOIMENPITEET, JOTKA VOITTAA YKSINKERTAISTEN VÄHENTÄMISPROTEKTORIN VANHAN VERSIOIN

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Valitse Kaikki ohjelmat
  • Etsi ja avaa SimpleStar-kansio.
  • Etsi ja avaa Simple Malware Protector -kansio (tämä on SimpleStar-kansiossa)
  • Valitse Uninstall Simple Malware Protector -asetus
  • Poista vanha Malware Protector -ohjelmiston vanha versio noudattamalla ohjeita.

Kun olet asentanut Simple Malware Protector -ohjelmiston vanhan version, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version. KLIKKAA TÄSTÄ LATAA VIIMEISIMMÄN VERSIO- OHJEIDEN ASENNUS YKSINKERTAISEN MALWARE PROTECTORIN VIIMEISIMMÄN VERSIOIN

• Avaa tai suorita juuri lataamasi Simple Malware Protector -asennustiedoston (SimpleMalwareProtectorSetup.exe) uusi versio
  • Asenna uusi Malware Protector -ohjelman versio noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita
  • Tuote käynnistyy automaattisesti ja suorittaa haittaohjelmien tarkistuksen. Skannauksen jälkeen napsauta Rekisteröi nyt -painiketta ja tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun täytyy liittää lisenssitiedot.
  • Kopioi nyt lisenssiavain ja liitä se tuoteaktivointiikkunan tekstikenttään. Kun olet liittänyt, napsauta ”Register Now” -painiketta, kun haluat suorittaa aktivointiprosessin.

Se siitä! Olet asentanut Simple Malware Protector -ohjelman onnistuneesti uudelleen tietokoneellesi!