Hoe kan ik upgraden naar de nieuwste versie van Simple Malware Protector?How do I upgrade to the latest version of Simple Malware Protector?

Wanneer er een nieuwe versie van Simple Malware Protector beschikbaar is, ontvangt u een update-melding de volgende keer dat u het programma start. Het enige dat u hoeft te doen, is de update accepteren en de aanwijzingen volgen die worden weergegeven om de update te installeren. Als u geen tijd heeft, of gewoon geen zin heeft om S Malware Protector bij te werken, hoeft u zich geen zorgen te maken. U ziet deze melding elke keer dat de toepassing start en kan deze op een geschikt moment bijwerken. En vergeet niet dat productupdates en -upgrades gratis zijn voor de duur van uw actieve registratie. U kunt de nieuwste versie ook handmatig controleren en bijwerken door de onderstaande stappen te volgen: