Hvordan får jeg adgang til grundlæggende indstillinger for Simple Malware Protector?How do I access the basic settings of Simple Malware Protector?

For at få adgang til de grundlæggende indstillinger for Simple Malware Protector, klik på knappen Indstillinger og klik på fanen Generelt . De tilgængelige muligheder i de generelle indstillinger er beskrevet nedenfor:

• Sprog: Simple Malware Protector er tilgængelig på forskellige sprog (dækker de fleste sprog). Du kan køre dette program på dit ønskede sprog ved at tilpasse denne indstilling. Klik på rullemenuen under Vælg det foretrukne sprog , vælg det ønskede sprog og klik på knappen Anvend .
  • Programstyring: Denne indstilling giver dig følgende muligheder: Minimer Simple Malware Protector til systembakken (Anbefalet): Vælg denne indstilling for at minimere programmet til systembakken, når du klikker på Luk-knappen. Afslut Simple Malware Protector: Vælg denne indstilling for at afslutte programmet, når du klikker på Luk knappen.
  • Tilpas scanningsindstillingerne: Denne indstilling giver dig følgende muligheder: Scan automatisk ved programstart: Du kan vælge denne mulighed for at køre scan automatisk. Scan i komprimerede filer (Zip / Rar): Du kan vælge denne mulighed for at scanne komprimerede filer, f.eks. ZIP og RAR filer under dyb scanning for malware infektioner. Start ved systemstart: Du kan vælge denne mulighed for at køre dette program, når du starter din computer. Efter at have valgt ovenstående valgmuligheder, klik på ‘ Anvend ‘ knappen.