Miten suljen tai jättää haittaohjelmia kohteita?How do I exclude or ignore malware items?

Yksinkertainen haittaohjelmien suojausohjelma mahdollistaa joidenkin tiedostojen ja kansioiden poistamisen, joita et halua sisällyttää haittaohjelmien tarkistuksen aikana. Kun tiedostot ja kansiot on lisätty yksinkertaisen haittaohjelmien suojausluettelon poissulkemisluetteloon, ne suljetaan pois kaikista tulevista skannauksista, eivätkä ne ole luettelossa haittaohjelmatiedostoina. Lisäksi yksikään ohjelman suojakilpeistä ei toimi niiden toteuttamisen yhteydessä järjestelmässä eikä käyttäjälle tule mitään muistutuksia. Tiedostojen poissulkeminen tai ohittaminen:

• Käynnistä Simple Malware Protector
  • Napsauta Asetukset ja valitse Poista tiedostot -välilehti
  • Voit lisätä tiedostoja ja kansioita Poissulkulistalle napsauttamalla näytössä näkyvää ikkunaa Lisää tiedosto ja Lisää kansio .

Voit aina palata ja klikata ’ Poista’ poistaaksesi yksittäiset / useat valitut kohteet luettelosta.