Kuinka uudelleen asentaa Simple Privacy Protector tietokoneelleni?How do I reinstall Simple Privacy Protector on my PC?

Jos sinulla on ongelmia Simple Privacy Protector -ohjelman kanssa tai tarvitset vain uuden alun, suosittelemme, että asennat ohjelman uudelleen tietokoneellesi.

VINKKEJÄ:

• Pidä tämä selainikkuna auki, kun suoritat jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos juutut.
  • Kun asennat Simple Privacy Protectorin uuden version, sinun on syötettävä ’lisenssiavain’ uuteen tuotteeseen, joten suosittelemme, että etsit ’lisenssiavain’ ja pidät sen valmiina aktivoitavaksi.

Kuinka poistaa Simple Privacy Protector

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Napsauta hiiren kakkospainikkeella vasemman alakulman Käynnistä-kuvaketta avataksesi Käynnistä-kontekstivalikko. Valitse Ohjelmat ja ominaisuudet.
  • Valitse Simple Privacy Protector ja poista se valitsemalla Poista . Seuraa yksinkertaisia ohjeita poistamalla Simple Privacy Protectorin vanha versio.

Kun olet poistanut vanhan Simple Privacy Protector -version, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version.

KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUSIN VERSIO

Kuinka asentaa Simple Privacy Protectorin uusin versio

• Avaa tai suorita juuri lataamasi Simple Privacy Protector -asennustiedoston ( SimplePrivacyProtectorSetup.exe ) uusi versio.
  • Asenna Simple Privacy Protectorin uusi versio noudattamalla näytön ohjeita
  • Tuote toimii automaattisesti ja suorittaa skannauksen. Napsauta skannauksen jälkeen Rekisteröi nyt -painiketta ja tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja lisenssitiedot.
  • Kopioi nyt lisenssiavain ja liitä se tuotteen aktivointi-ikkunan tekstikenttään ja varmista, että sisällytät koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Kun olet liittänyt, napsauta Aktivoi-painiketta suorittaaksesi aktivointiprosessin loppuun.

Se siitä! Olet asentanut Simple Privacy Protector -sovelluksen uudelleen ja aktivoinut sen tietokoneellesi!