Miten luon Aikataulu ajaa Yksinkertainen Registry Cleaner?How do I create a Schedule to run Simple Registry Cleaner?

Jos haluat luoda aikataulun Simple Registry Cleaner -ohjelmaa varten, ohjelma tarjoaa helppokäyttöisen vaihtoehdon.

Mitä sinun täytyy tehdä:

• Avaa ” Simple Registry Cleaner
  • Napsauta Apuohjelmat
  • Valitse Aikataulu
  • Valitse esiin tulevassa Aikataulun asetukset -ikkunassa Aikataulutyyppi ja valitse asetukset.
  • Napsauta Käytä

Aikataulun muuttaminen:

Tee vain muutokset nykyiseen aikatauluun ja tallenna uudet asetukset napsauttamalla Käytä .

Taajuus:

Suosittelemme, että suoritat Simple Registry Cleaner -ohjelman vähintään joka toinen viikko.