Miten luon Aikataulu ajaa Yksinkertainen Registry Cleaner?How do I create a Schedule to run Simple Registry Cleaner?

Jos haluat luoda aikataulun yksinkertaiseen rekisterin puhdistusohjelmaan , ohjelma tarjoaa helppokäyttöisen vaihtoehdon. Mitä sinun täytyy tehdä:

• Avaa ” yksinkertainen rekisterin puhdistaja
  • Napsauta Apuohjelmat
  • Valitse Aikataulu
  • Valitse näyttöön tulevasta Ajastinasetukset-ikkunasta Aikataulu ja valitse haluamasi asetukset.
  • Napsauta Käytä

Aikataulun muuttaminen: Tee muutokset olemassa olevaan aikatauluun ja tallenna uudet asetukset napsauttamalla Käytä . Taajuus: Suosittelemme käyttämään Simple Registry Cleaner -ohjelmaa vähintään kerran kahdessa viikossa.