Olen hiljattain päivittänyt minun tietokonelaitteiston / asentanut käyttöjärjestelmän uudelleen / korvasi sen uuden tietokoneen. Mitä minun täytyy tehdä?I have recently upgraded my computer hardware / reinstalled the Operating System / replaced it with a new computer. What do I need to do?

Koska lisenssi on lukittu tietokoneen nykyisen laitteiston ja järjestelmän kokoonpanon, lisenssin tila vaikuttaa, kun teet muutoksia tietokoneen laitteiston ja käyttöjärjestelmän tai kun korvata sen uudella tietokoneella.

Tällaisissa tapauksissa kaikki sinun tarvitsee vain kirjoittaa meille tukitiimille yksityiskohdilla ja he mielellään tarkistaa ja vapauttaa lisenssin tilan käyttöoikeustunnuksen uudelleenaktivointi.

Tällöin sinun on onnistuneesti aktivoida tuote.