Yksinkertainen rekisterin puhdistaja ei pysty poistamaan kaikkia havaittuja ongelmia ja pitää näyttää samat ongelmat aina.Simple Registry Cleaner is unable to remove all the issues detected and keeps showing the same issues every time.

– Varmista, että käytät Simple Registry Cleanerin uusinta versiota . – Yksinkertainen rekisterin puhdistaja löytää ja korjaa Windowsin rekisterissä havaitut rekisterikysymykset. Jotkin ohjelmat saattavat valitettavasti luoda uudelleen samat virheelliset tai tyhjät rekisterimerkinnät, jotka poistettiin ensimmäisestä skannauksesta yksinkertaisesti siksi, että ne toimivat ohjelman väliaikaisina paikkamerkkeinä. Ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, koska nämä asiat ja yleensä vaarattomat ja vain muutamat ongelmat saattavat tulla esiin poistamisen jälkeen. Jos haluat päästä eroon ongelmista, sinun on löydettävä ohjelma, joka luo ne uudelleen. – Suosittelemme myös sulkemaan kaikki taustalla olevat ohjelmat ja palvelut, joten se ei estä rekisterin skannausta ja korjausprosessia. Tämä johtuu siitä, että yksinkertainen rekisterin puhdistaja ei pysty poistamaan rekisterissä olevia ongelmia, jotka liittyvät tietokoneessa parhaillaan käytössä oleviin tai käynnissä oleviin ohjelmiin.