Yksinkertainen rekisterin puhdistaja ei pysty poistamaan kaikkia havaittuja ongelmia ja pitää näyttää samat ongelmat aina.Simple Registry Cleaner is unable to remove all the issues detected and keeps showing the same issues every time.

– Varmista, että käytät Simple Registry Cleaner -ohjelmiston uusinta versiota . – Yksinkertainen Registry Cleaner löytää ja korjaa rekisterimerkkejä, jotka se havaitsee Windowsin rekisterissä. Jotkin ohjelmat saattavat valitettavasti luoda samat virheelliset tai tyhjät rekisterimerkinnät, jotka poistettiin ensimmäisessä tarkistuksessa, yksinkertaisesti koska ne toimivat ohjelman väliaikaisina paikanvaraajina. Ei kuitenkaan tarvitse olla huolissani, koska nämä asiat ja yleensä vaarattomia ja vain muutamia asioita saattaa ilmestyä uudelleen poistumisen jälkeen. Jos haluat päästä eroon ongelmista, sinun on löydettävä ohjelma, joka luo ne uudelleen. – Suosittelemme myös sulkemaan kaikki taustalla käynnissä olevat ohjelmat ja palvelut, joten se ei estä rekisterin tarkistus- ja korjausprosessia. Tämä johtuu siitä, että yksinkertainen rekisterin puhdistaja ei pysty poistamaan tietokoneeseen liittyvien tai tietokoneessa käynnissä olevien ohjelmien rekisterikysymyksiä.