Hoe past ik de scaninstellingen aan in Simple Privacy Protector?How do I customize the scan settings in Simple Privacy Protector?

Eenvoudige Privacy Protector biedt verschillende opties om uw scaninstellingen aan te passen. Standaard worden alle categorieën geselecteerd voor het scannen. U kunt echter een optie inschakelen of uitschakelen door het selectievakje erop of uit te schakelen. Scannen gebieden aanpassen:

• Launch Simple Privacy Protector
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Scangebieden
  • Controleer of deselecteer de verschillende gebieden die u wilt uitschakelen of inschakelen
  • Klik op Toepassen om de instellingen op te slaan

De verschillende categorieën van de scan worden hieronder toegelicht:

• Gebruikers en wachtwoord: Het zal scannen naar gebruikersnamen en wachtwoorden die zijn aangemeld op uw browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari). U kunt ze onmiddellijk verwijderen en ervoor zorgen dat ze niet na elke sessie op uw computer blijven.
  • Profiel: Beschermt tegen identiteitsdiefstal door te onthullen waar uw telefoonnummer, e-mailadres, adresgegevens en creditcardgegevens op uw computer zijn opgeslagen.
  • Browsergeschiedenis: Controleer deze optie om websites die u heeft bezocht selectief te verwijderen of te vervangen en te bewaren in uw browsergeschiedenis.
  • IM-geschiedenis: deze optie scant alle chatlogs die moeten worden gereinigd om het vrij te houden van privacyrisico’s
  • Cookies: Zoekt u uw computer met ongewenste cookies die erop staan. Dit helpt u te beschermen tegen agressieve adverteerders en kwaadaardige hackers.