Hvordan tilpasser jeg scanningsindstillingerne i Simple Privacy Protector?How do I customize the scan settings in Simple Privacy Protector?

Simple Privacy Protector tilbyder forskellige muligheder for at tilpasse dine scanningsindstillinger. Som standard er alle kategorier valgt til scanning, men du kan aktivere eller deaktivere en indstilling ved at markere eller fravælge markeringen mod den. Sådan tilpasser du scanningsområder:

• Start Simple Privacy Protector
  • Klik på Indstillinger, og vælg fanen Scan områder
  • Marker eller fjern markeringen af ​​de forskellige områder, du vil deaktivere eller aktivere
  • Klik på Anvend for at gemme indstillingerne

De forskellige kategorier af scanningen er forklaret nedenfor:

• Bruger og adgangskode: Det scanner efter brugernavne og adgangskoder, der er logget på din browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari). Du kan straks fjerne dem og sørge for at de ikke forbliver på din computer efter hver session.
  • Profil: Beskytter mod identitetstyveri ved at afsløre, hvor dit telefonnummer, email, fysiske adresse og kreditkortoplysninger gemmes på din computer.
  • Browserhistorik: Marker denne mulighed for selektivt at slette eller erstatte websteder, du har besøgt, og forblive gemt i din browserhistorik.
  • IM-historik: Denne indstilling scanner alle dine chatlogs, der skal rengøres for at holde det fri for privatlivets risici
  • Cookies: Vil søge på din computer om uønskede cookies, der findes på den. Dette vil hjælpe med at beskytte dig mod aggressive annoncører såvel som ondsindede hackere.