Hoe verwijder ik of verwijder Simple Privacy Protector?How do I uninstall or remove Simple Privacy Protector?

Eenvoudige Privacy Protector is zeer gemakkelijk te verwijderen. Bij SimpleStar geloven wij zeer sterk in het toestaan ​​dat mensen toepassingen verwijderen die ze niet willen behouden. Natuurlijk hopen we dat u deze manier niet over Simple Privacy Protector voelt, maar als u dat doet, hier is hoe u het kunt verwijderen: Verwijder via het menu Programma’s:

• Klik op Start in de linkerbenedenhoek van uw scherm
  • Selecteer in het menu Programma een simpele privacybeschermer .
  • Selecteer Verwijderen .
  • Volg de aanwijzingen op het scherm totdat u klaar bent.

Verwijder via het Windows Configuratiescherm:

• Klik op Start in de linkerbenedenhoek van uw scherm
  • Klik op de menu knop “Control Panel”
  • Kies Programma’s / Verwijder een software
  • Selecteer Simple Privacy Protector onder de applicatie lijst
  • Kies Verwijderen