403 User Rate Limit Exceeded Kuinka voin poistaa tai poistaa Simple Privacy Protectorin? 403 User Rate Limit Exceeded

Kuinka voin poistaa tai poistaa Simple Privacy Protectorin?How do I uninstall or remove Simple Privacy Protector?

Yksinkertainen Privacy Protector on erittäin helppo poistaa. SimpleStarissa uskomme voimakkaasti, että ihmiset voivat poistaa sovelluksia, joita he eivät halua säilyttää. Tietenkin toivomme, että et tunne tätä tavasta yksinkertaisesta tietosuojakäyttäjältä, mutta jos näin on, poista se seuraavasti: Poista ohjelmat:

• Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä
  • Valitse Programs (Ohjelmat) -valikosta Simple Privacy Protector .
  • Valitse Poista asennus .
  • Noudata näyttöön tulevia ohjeita, kunnes olet valmis.

Poista Windowsin Ohjauspaneelin avulla:

• Napsauta Käynnistä-painiketta näytön vasemmassa alakulmassa
  • Napsauta ”Ohjauspaneeli” -valikkopainiketta
  • Valitse Ohjelmat / Poista ohjelmisto
  • Valitse Simple Privacy Protector -sovellusluettelosta
  • Valitse Poista asennus