Hvorfor er Simple Malware Protector i stand til at fjerne alle de malware opdaget?Why is Simple Malware Protector unable to remove all the malware detected?

Her er nogle anbefalinger, der sikrer, at Simple Malware Protector kan fjerne alle de malware og spyware, der er registreret på din pc. Opdater venligst til de nyeste spywaredefinitioner, genstart din pc i fejlsikret tilstand og kør derefter en Deep Scan ved hjælp af Simple Malware Protector . For at komme ind i Windows Safe Mode, mens computeren starter, skal du trykke og holde “F8-tasten” nede i øverste række på tastaturet. Dette vil hente “Windows Advanced Options Menu”, hvor du kan bruge piletasterne til at flytte til “Safe Mode” og trykke på Enter-tasten. Når du er i sikker tilstand, skal du køre en dyb scan og derefter rense alle de infektioner, der er registreret på din pc.